Vezi adevarul dincolo de aparente!

M-a rugat o prietena, in anumite cirucumstante, sa nu cumva sa incep cu tumblr_mhzae37blg1qfaioqo1_500prostiile, aiurelile, nebuniile sau poate principiile mele deosebite, legate de respect si bun simt, in pricina unei impreujuari nedorite si deloc confortabila. Si m-am conformat, dar mi-am dat seama c-am facut-o degeaba pentru ca, daca mai demult, stabilisem anumite planuri pe termen mult mai scurt, dintr-o data se pot ruina: Apare, hop-tronc, o persoana care isi pune planurile pe masa, fara sa intrebe daca oamenii au altceva in „agenda„, si trece cu tupeu, uitand de respect si bun simt, pe langa tine, ca si cum n-ai fi fost acolo. Bineinteles ca eu mi-am pastrat diplomatia ce ma caracterizeaza, bunul simt, respectul fata de oameni dragi si nu m-am coborat la nivelul minim de sub 0. Nesimtirea crasa dominand intregul timp.

Mi-am propus si-mi rezerv dreptul de a refuza sau de a accepta invitatia, prezenta intr-un anumit loc cand in jurul meu sunt oameni a caror mecanisme sunt diferite d-ale mele.

Simti imediat cand cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine si trebuie sa-i arati ca nu tolerezi minciuna sau ipocrizia, indiferent sub ce forma vin acestea. Fii ferm pe pozitie, nu te lasa pacalit nici de linguseli, nici de vorbe frumoase, nici de promisiuni desarte, ci incearca sa vezi adevarul dincolo de aparente. Sigur primesti o multime de semnale subtile pe care numai intuitia ta le poate detecta si care iti atrag atentia asupra adevaratelor intentii ale celor care incearca sa ti se bage acum pe sub piele. Nu-i crede!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s