SPECIAL! INTERVIU OKTAV: ”Sinceritate. Multă lume nu mai are această esență a umanității.”

Bun găsit!

OKTAV011Sunt Kevin Kirmizigul și astăzi, înainte de marea sărbătoare, aduc în prim-plan un interviu ”ediție specială” cu un om cu totul special. Suntem adesea înconjurați de oameni minunați, care fac lucruri importante pentru noi, ca prieteni sau…pentru noi în general, ca oameni. Sunt persoane așa cum rar mai întâlnești și pe care trebuie, cu tot curajul, să le ții lângă tine; persoane care ar putea face mai mult pentru țară și lume. Oameni care ne inspiră, oameni care ne sunt modele. Oameni pe care eu îi categorisesc ca fiind: ”profesioniști în viață”.

OKTAV îmi este un foarte bun prieten pe care am ales să vi-l prezint printr-un interviu informal, prietenos. L-am bătut pe umăr și i-am spus ”Băăi, vreau un interviu de la tine!” A acceptat și mi-a oferit mai mult decât atât: O poveste din care puteți învăța multe: despre modul de a-ți trăi viața cu desăvârșită seninătate, cu zâmbetul pe buze, cu bucurie, multe lucruri interesante, mici picanterii actuale, dar și alte amănunte pe care vă invit să le descoperiți în rândurile ce urmează.

1. Ce faci, OKTAV? Care mai e viața ta? :))

Fac foarte bine! Chiar extraordinar pot spune… Viața mea a căpătat în ultima vreme un contur. Încep să se concretizeze niște lucruri și mă uit cu ochii limpezi spre viitor. spune el râzând în hohote.

2. Trei cuvinte care te definesc ca cititorii să te cunoască mai bine.

Sunt extraordinar de sociabil. Zâmbesc foarte mult. Transmit emoții!

3. Trec direct la subiect. Ce ai de gând să faci cu viața ta? Tenis, aviație, business, actorie… ce mai vrei să faci?

Asta era o intrebare? (râde) După cum bine știi, am avut foarte multe pasiuni de mic și am vrut să le încerc pe toate. Am început să fac tenis. Mi-a plăcut foarte mult: este un sport elegant, un sport curat cum îmi place mie să-i spun. Așa-i spunea și instructoul meu – un om deosebit care pe lângă faptul că te făcea săți placă… avea o naturalețe aparte. Puteai să fii cel mai prost… omul ăla te făcea săț i placă și să fii bun. Omul ăla m-a făcut să fiu acolo trup și suflet. Am fost în cantonamente, am ajuns departe; fără falsă modestie. La etapa națională, la aceea vreme, l-am văzut pe panoul cu scoruri pe tipul cu care urma să joc: l-a bătut pe cel dinaintea mea la zero și-atunci m-am demoralizat complet, mi-era și rău – era un soare îngrozitor… Am reușit să iau doar două seturi. M-a bătut într-un final și-am ajuns pe locul III. Între timp m-am lăsat.

Ai mai face tenis?

Probabil c-aș mai face! Aș face de plăcere. N-aș mai face de performanță.

M-a pasionat și psihologia… Pe viitor… Acum merg foarte mult pe muzică.

OKTAV0084. Ce vrei să faci cu muzica?

E o surpriză! Nu-mi place să vorbesc despre lucruri pe care nu le-am concretizat încă. Știi foarte bine c-am început anumite chestii, anumite colaborări, discuții. Cu toate astea sunt destul de rezervat în ceea ce privește acest domeniu pentru că pun atâta pasiune, și-mi doresc să fac asta atât de mult, încât vreau să vorbesc cu drag despre ceea ce fac în momentul în care am despre ce să vorbesc CONCRET. Dar am planuri mari! Va fi ceva frumos.

5. Ce crezi că e mai important în meseria asta: talentul sau norocul? Sau pilele?

Este un subiect destul de sensibil. Foarte sensibil! Și-aș avea multe de spus. Multe! Din propria experiență, mai mult sau mai puțin, să fim serioși: Important este, în primul și-n primul rând, să ai talent. Dacă vrei cu adevărat să fii un artist. E o mare diferență: una e să fii vedetă, să nu ai talent, dar să ai noroc sau pile, să investească cineva în tine c-arăți bine sau din alte motive – mai mult sau mai puțin ortodoxe… și s-ajungi acolo undeva, să capeți notorietate și săți asumi acest statut de persoană publică, vedetă etc.. Una este să fii în banca ta și să fii artist. Nu poți să fii artist fără talent!

Sunt foarte multe persoane pe care pot să ți le enumăr care sunt doxă, cu studii muzicale, Conservator, ce vrei tu, care nu se afirmă prin diverse tabloide. Sunt oameni normali, au viață personală, care au o moralitate de excepție.

6. Ce parere ai tu despre Alexandra Stan, INNA si Delia.

Sunt diferite! (râde) Alexandra Stan este o persoană minunată. Excepțională! O admir pentru ceea ce face și cum este ea in viața de zi cu zi. Și ca artist, evident.

INNA. Îmi place că a ajuns unde și-a dorit. Sun is up, cum spui tu. Se bucură de un succes fenomenal, fantastic de care mulți ar vrea să se bucure.

Delia. Draga noastră Delia! Da…. (Ne amuzăm copios pentru că noi facem multe glume pe seama Deliei. Bune, desigur). BRAVO EI! Este o femeie de un caracter STRONG. Și asta le spune pe toate. O voce de excepție.

Și ca de sezon… ceva despre Oana Zăvoranu și Mihaela Rădulescu.

Oana Zăvoranu… când deschide gura știe despre ce vorbește. E deșteaptă! Îmi place.

La Mihaela Rădulescu… mă abțin.

 7. Ești un tip cum ar spune multe lume care te-ar vedea – la locul lui. Cumințenia asta nu crezi ca te dezavantajează în lumea asta nebună?

E cu dus și întors. Cu două tăișuri așa. Mă pot baza pe trecut. Am avut de pierdut, probabil am și în continuare, dar prefer să fiu o persoană decentă pentru că mai devreme sau mai târziu, știi cum e, socotelile se fac. E mult mai bine să stai în banca ta, săți vezi de treaba ta. Cred ca succesul o să vină mai devreme sau mai târziu pe măsura muncii și a caracterului.

8. Eu cred că tu ești cel mai energic om pe care îl cunosc. De unde atâta energie? Nu dormi noaptea. Nu te ingrijorează chestia asta? :))

Da. Mă îngrijorează. Și-ți spun și de ce. Mereu glumeam că trăiesc pe un alt fus orar sau, cum îmi mai spun prietenii, că sunt un vampir.

Și eu de când te cunosc trăiesc pe alt fus orar. 🙂OKTAV004a

Mi-am dereglat programul din cauza activităților pe care le am: proiecte etc. Timp mai am noaptea. Mă ocup de foarte multe lucruri și, într-adevăr, conștientizez că lipsa somnului de noapte nu-mi face bine. E important! Sunt de acord, dar atunci când vrei să duci un vis până la capăt trebuie să muncești și să faci și niște compromisuri.

 9. Daca ar fi să schimbi ceva la tine ce ai schimba?

Aș schimba… Greu! Aș schimba secolul în care m-am născut pentru că aș vrea să văd cum evoluează lumea. Mă pasionează foarte mult explozia tehnologică din acest mileniu. IT  – alt lucru de care sunt pasionat. Mi-aș dori s-apuc să văd cum va fi în 2150, de exemplu 🙂 Să fiu nemuritor! 🙂  Să trăiesc mai mult și să mă bucur de lucrurile mărunte pe care mi le oferă viața. 

10. Îmi ești un foarte bun prieten. Cum alegi oamenii și cum intră ei în viața ta?

Pe ușă! Pe ușa sufletului. Nu mai există chei, ci uși glisante. E vorba despre o alegere reciprocă. Îmi dau seama încă de la început, pentru că îmi place să studiez tipologiile de oameni, caracterele lor, mă gândesc dacă persoana aia merită să investesc timp ș.a.m.d. astfel încât lucrul ăsta să se concretizeze într-o amiciție, prietenie etc. Sau nu!

11. Știi cum sunt oamenii în ziua de azi. Ce aștepti de la un om?

Sinceritate. Să fie OM cu mine. Multă lume nu mai are această esență a umanității.

12. Suntem în zona prieteniei. Sunt curios ce părere ai despre mine.OKTAV007

Ești cel mai bun prost prieten al meu. Fără virgulă. Glumesc! Trebuie să fiu atent 🙂 Îmi place foarte mult că ești dedicat lucrurilor pe care le faci. Ești un model pentru mulți tineri de vârsta ta. Îmi ești un foarte bun prieten în care am mare încredere. De nădejde! E reciproc, știu!  Mai ai de trecut prin viață, să descoperi oameni, să stii să-i cunoști și să interacționezi. Toate vorbele de laudă. Chestii nașpa?! Ar trebui să lucrezi mai mult cu răbdarea ta. Cum ai și recunoscut că e defectul tău. Ai griă cu răbdarea 🙂

13. Vrei sa auzi ceva frumos sau ceva adevarat?

Adevărul. Întotdeauna!

 14. Ai vizitat atâtea locuri frumoase din lume… Unde ți-a plăcut cel mai mult?

Ohh… Deja vorbim despre un lucru… 🙂  Mi-au plăcut atât de multe locuri, dar nu din același motiv. Și-atunci pot săți spun că mi-a plăcut un loc pentru o anumită chestie, mi-a plăcut altul din alt motiv. Nici unul nu-i la fel. Sunt atâtea locuri frumoase în lumea asta încât nu-ți ajunge o viață întreagă să le vezi pe toate. Printre cele pe care le-am descoperit deja… pot să spun că mi-a plăcut foarte mult în țările nordice. Civilizație! Mi-a plăcut Barcelona, Grecia… ca destinații de vacanță. Olanda… Mi-a plăcut, o experiență unică, China – a fost ceva aparte, n-aș mai repeta-o trebuie să recunosc, dar mi-a plăcut ca experiență.

15. În cazul în care ai pleca în strainatate și ți-ai face un viitor acolo… te gândești că o să te debranșezi de prieteni, de absolut tot.

Prieteniile adevărate – țin. Indiferent de situații, de distanță… Un prieten adevărat va fi mereu acolo când te vei întoarce.

16. Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit in viata?

Un sfat pe care mi-l dau eu singur. Să fiu eu însumi! Contează foarte mult să ții la integritatea ta ca persoană și la valorile tale personale pentru că dacă nu le conștientizezi și dacă nu lucrezi cu ele atunci nu poți să te dezvolți.

OKTAV00617. Ești fericit?

Extraordinar!

Ce te face fericit?

Începând de la lucrurile mărunte de zi cu zi care mă fac să zâmbesc – sunt o persoană foarte pozitivă – până la lucrurile mărețe pe plan personal și profesional. 

18. Mi-ai spus într-o dimineață să ne trezim să vedem apocalipsa. Era defapt eclipsa.. Daca tot vrei să te trezești să vezi apocalipsa… ce ai face în ultimul moment?

Eram sigur că o să faci chestia asta la un moment dat. Aș pleca pe un vârf de munte încercând să supraviețuiesc… :)) Cred c-aș vrea să-mi strâng în brațe persoana iubită.

19. Ce faci tu când te apucă pandaliile?

Cuvântul pe care tu l-ai căutat în DEX. 🙂 Foarte personal. Dau ture prin casă… Mă liniștesc uitându-mă la un film, la ceva amuzant.

20. Cum reacționezi la bârfe? Tare vreau să răspunzi la întrebarea asta!!!

Zâmbesc. Dacă oamenii își alocă atât de mult timp din importanta lor viață, ca să mă bârfească, înseamnă că sunt o persoană care merită atenția lor. Întotdeauna mă amuză. Mă fascinează aceste situații.OKTAV003

21. Pregatim, pardon… încerc să fiu obiectiv. Pregătești ceva? :))

DA! Concretizăm niște proiecte. :)) 

22. Mesajul tau. Orice!

Simplu și personal: Îți mulțumesc foarte mult pentru invitație, pentru interviul aceasta minunat și îți doresc succesul pe care mi-l doresc și eu mie. Le doresc cititorilor sărbători minunate. Un Paște luminat! 🙂

23. La fiecare interviu mi se adresează și mie o întrebare. Așadar, o întrebare pentru mine?

Hmm. Care crezi că va fi apogeul carierei tale? Până unde vrei să mergi cu visul tau în industrie? Când o să fii complet mulțumit? Când o să fie ziua?

Mulțumesc!

upload-lc7653cdo9jugj28vgnsvmpij4463632.jpg-finalfjhfdj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s